REKISTERISELOSTE

Verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Taitoman Oy
Upseerinkatu 1
02600 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Taito Matikainen
puhelin +358 50-346 9922
sähköposti taitomax (ät) gmail.com

REKISTERIN NIMI

Taitoman Oy – OFFICER – verkkokauppan asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Taitoman Oy – OFFICER – verkkokaupan asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja ei käytetä muuhun kuin Taitoman Oy – OFFICER – verkkokaupan toimintaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Suku- ja etunimi
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Yritys

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokaupan asiakas täyttää tilauksen yhteydessä tilauksen toimittamiseen tarvittavat yhteystiedot ja hänet lisätään uusi-asiakas nimellä verkkokaupan asiakasrekisteriin. Asiakas voi halutessaan rekisteröityä kanta-asiakkaaksi asiakasrekisteriin.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Taitoman Oy – OFFICER – verkkokaupan ulkopuolelle.
Tilauksen tehneen henkilön henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta sivullisille. ATK-pohjainen rekisteri sijaitsee Taitoman Oy – OFFICER – ulkopuolisella suojatulla palvelimella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät vain ne henkilöt, joiden tehtäviin se kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

TARKASTUSOIKEUS

Hakijalla on Henkilötietolain 26§:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu tietokantaan. Tarkastuspyyntö lähetetään Taitoman Oy – OFFICER – verkkokaupan rekisterinpitäjälle kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna.